Omezení provozu restaurace

Milí návštěvníci, dovolujeme si Vám oznámit, že hotelová restaurace je z důvodu konání soukromé akce dnes od 13.00 do 16.00 h uzavřena. Děkujeme za pochopení :)

Omezení provozu restaurace

Vážení hosté, dne 13.9. a 14.9. do 17.00 h je restaurace z důvodu konání firemní akce UZAVŘENA.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás v příštích dnech :)

Vážení hosté,

chtěli bychom vás upozornit, že dne 29.7. bude restaurace hotelu Octárna uzavřena z důvodu konání soukromé akce.

Děkujeme za pochopení!

15.6. od 18:00 - Omezení provozu restaurace.

15.6. od 18:00 bude restaurace otevřena výhradně pro hosty s rezervací na \"Degustační menu\".
Děkujeme za pochopení.

Degustační menu 15.6.2016 od 18. hodin v restauraci Hotelu Octárna.

Degustační menu 15.6.2016 od 18. hodin v restauraci Hotelu Octárna.

Zveme vás na zcela unikátní večer v režii šéfkuchaře Vladimíra Šmejkala, který vařil pro mnoho významných osobností!
Využijte jedinečnou možnost ochutnat degustační menu sestavené na míru pro hotel Octárna.

Počet míst je omezen! Rezervaci lze udělat na tel.čísle:
724 505 655 nebo na emailu restaurant@octarna.cz

Těšíme se na vás!

Cena: 999,- Kč

Dnes bude provoz restaurace částečně omezen z důvodu konání akce.
V době od 11:00 - 14:00 se bude podávat pouze denní menu.
Děkujeme za pochopení.

Uzavření restaurace

Ve dnech 26. - 29.5.2016 bude hotelová restaurace z důvodu konání Moravia Food Festivalu uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Přijmeme samostatného veselého kuchaře ;)
- s chutí do vaření
- nabízíme práci v mladém přátelském kolektivu.
- možnost noclehu mezi směnami
- stravování zdarma
- motivační platové ohodnocení
kontakt a informace p. Jakšík 724 502 771

Změna otevírací doby

V pátek dne 25. 3. 2016 bude hotelová restaurace otevřena od 11 hodin do 21 hodin.
V pondělí dne 28. 3. 2016 bude restaurace otevřena od 11 hodin do 20 hodin.

Vážení přátelé a milovníci dobrého jídla
Ve dnech 25.-28.03 2016 si Vám dovolíme servírovat
VELIKONOČNÍ SPECIALITY
-Jehněčí kotletky s pečenými rozmarýnovými brambory a restovanými fazolovými lusky s česnekem
-Jehněčí kolínko z farmy\\\"Rudimov\\\" s bramborovou kaší, pečenými žampiony a řapíkem
-Kůzle pečené na černém pivu, rozinkách a rybízu, velikonoční nádivka s medvědím česnekem
-Degustační menu:
-Pečená červená řepa s vyšlehaným kozím sýrem a toustem

-Jehněčí kýta dušená na víně s meruňkami a basmati rýží

-Domácí hruškový závin s rozinkami a šlehačkou.

Všem návštěvníkům přejeme příjemný kulinářský zážitek a dobrou chuť

Srdečně Vás všechny zveme k nám na Valentýna v sobotu i v neděli
V neděli otevřeno do 21 hod

Omezení provozu restaurace

Ve dnech 20. a 21. 1 2016 bude od 12:15 do 13:15 provoz restaurace a kuchyně výrazně omezen.
Děkujeme za pochopení.

Otevírací doba restaurantu Octárna 9. a 10.1.2016

V sobotu 9.1.2016 bude restaurace z technických důvodů otevřená pouze do 15.00 h.
V neděli 10.1.2016 bude restaurace UZAVŘENA.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu v dalších dnech.

Vánoční otevírací doba

Vánoční otevírací doba

23.12. 9:00 – 18:00
24.12. – 3.1.2016 ZAVŘENO


Přejeme klidné prožití svátků.

Od 4.1.2016 se na vás opět těšíme!

V pátek 18.12. restaurace otevřena do 13:00

Něco pro milovníky zvěřiny
-A3-01.jpg(385kB)

http://www.octarna.cz/upload/news/jidelni-listek-a5-husa-02.jpg

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOST HOTEL OCTÁRNA PŘIJME NA HPP KUCHAŘE S PRAXÍ. NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. ŽIVOTOPISY ZASÍLEJTE NA restaurant@octarna.cz. Bližší informace na 724 502 771.

Dne 24.9. od 15:00 z důvodu konání soukromé akce bude restaurace uzavřena.

Mimořádná nabídka!
Kroměřížanům i hostům našeho města

Joyce Hurley & JoeAfterTrio
Pěvecká hvězda z Chicaga, která nyní žije ve Švédsku navštíví po čtvrté naše město, aby nám přinesla hudební zážitek na vysoké profesionální úrovni.
Zahrádka hotelu „Octárna“
V pátek 28.srpna od 16.00hod.
Koncert se koná za příznivého počasí. Vstupné 120Kč
Ochutnejte Chicago všemi smysly... sluchem, zrakem i chutí. V nabídce budou speciality z Chicaga.
Rezervace míst na tel. 724 505 655.

NABÍDKA PRO MILOVNÍKY STEAKOVÝCH MAS

200g Hovězí steak z plemene Wagus s variací salátů a zeleniny, bylinková bagetka


Plemeno Wagus je kříženec Wagyu a Aberdeen Angus. Pokrmy z masa plemene Wagyu jsou
vyhledávaným gurmánským zážitkem. Proto je právem považováno za nejlepší maso na
světě. A to hlavně pro jeho vůni, chuť a šťavnatost. Pravé Kobe maso se nesmí z 
Japonska vyvážet, proto se především v USA, ale i jinde ve světě( např i v ČR) chovají
tzv.\" kobe style beef \" z kříženců plemene Wagyu a plemene Aberdeen Angus.
I vy máte u nás možnost tohle skvělé maso ochutnat.

Cena: 420,- Kč

MORAVIA FOOD FESTIVAL

MORAVIA FOOD FESTIVAL

VAŘENÍ POD ŠIRÝM NEBEM JIŽ PO PÁTE NA OCTÁRNĚ
Ve dnech 22. – 24. května 2015 budeme v areálu hotelu Octárna již tradičně pořádat gastronomický festival, který proběhne za účasti vyhlášených specialistů z oboru gastronomie a hotelnictví. Těšit se můžete např. na hotel Tomášov ze Zlína, hotel Vega z Pozlovic nebo restauraci Cukrovar z Holešova.
Součástí akce bude bohatý doprovodný program a soutěž o nejchutnější pokrm z králíka a hub. Můžete se těšit na vaření s Honzou Davídkem, výhercem celosvětové prestižní soutěže FHA 2014 Culinary Challenge pořadané v Singaporu. Dále jsme pro Vás připravili filetování a porcování čerstvého tuňáka Sashimi o váze cca 35 kg, který bude uloven rybářem ze Srí Lanky jen pár dní před konáním festivalu. Tuto rybu budete moci i ochutnat. Tak trochu nebezpečné hrátky s vínem, tedy sekání sektů Vám představí přímo samotný mistr republiky v sabráži Michal Jandl. S lákavou cooking show vystoupí i Václav Forman, předseda Asociace kuchařů a cukrářů. Bude pro Vás také připraven bar s míchanými nápoji, ústřičný a rybí bar, pochutnat si budete moci na lahodném pivu z pivovaru Maxmilián a zazpívat si s cimbálovou muzikou Víti Klabačky. Podrobný rozpis akce naleznete na www.festivaljidla.cz.
Cena vstupenky v pátek a v neděli činí 330,- a v sobotu 370,- (v ceně vstupenky je již 10 konzumačních denárů v hodnotě 250,-)

PRODEJ VSTUPENEK NA MFF ZAHÁJEN

PRODEJ VSTUPENEK NA MFF ZAHÁJEN

Vážení přátelé dobrého jídla, je nám potěšením Vás letos již po páté pozvat na tradiční Moravia Food Festival konaný v areálu hotelu Octárna. Letošní ročník se koná ve dnech 22. - 24. 5. 2015. Vstupenky si můžete již nyní zakoupit přes recepci hotelu Octárna. Bližší informace na 724 505 655 nebo na www.festivaljidla.cz.

Víkendová nabídka pro milovníky zvěřiny a tradičních receptur našich babiček

Víkendová nabídka pro milovníky zvěřiny a tradičních receptur našich babiček

Kančí steak ze hřbetu, zvěřinová demi glace, pečené brambory s hlívou a konfitované šalotky

Degustační menu:

Hovězí vývar s játrovým knedlíkem a zeleninou

Pomalu dušená kančí kýta v úpravě \\\"na černo\\\" a bramborové placky z vařených brambor, pečené na sádle

Lívance se zakysanou smetanou a borůvkami

NABÍDKA PRO MILOVNÍKY JEHNĚČÍHO MASA

NABÍDKA PRO MILOVNÍKY JEHNĚČÍHO MASA

20.2.2015

Jehněčí maso pochází z oblasti Bílých Karpat z farmy Rudimov z plemene Romney Marsch.
Všem našim hostům přejeme příjemný kulinářský zážitek!

Menu:
Consommé s blanšírovanou zeleninou a masem
Jehněčí roláda s krémovým sýrem, piniovými oříšky, bramborové noky
Domácí štrůdl s vanilkovým přelivem

Sólo nabídka:
Jehněčí hřebínek se slaninovým chipsem
Kurkumové rizotto s listovým špenátem

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOST

HOTEL OCTÁRNA PŘIJME NA HPP VYUČENÉHO ČÍŠNÍKA / SERVÍRKU S PRAXÍ. NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. ŽIVOTOPISY ZASÍLEJTE NA restaurant@octarna.cz. Bližší informace na 724 502 771.

GRILOVÁNÍ SELAT V KROMĚŘÍŽI

GRILOVÁNÍ SELAT V KROMĚŘÍŽI

Vážení přátelé dobrého jídla, využijte naší nabídky grilování selátka NEJEN v Kroměříži.

Jak u nás v areálu, tak i rádi přijedeme k Vám domů nebo do firmy.

Naše grilování na celonerezovém grilu včetně příslušenství je grilování v pravém slova smyslu,
zdrojem žáru je zadní vertikální ohniště na tvrdé bukové dřevo bez kůry.

20 kg Grilované uzené selátko 9.750,- Kč
cca pro 50 osob tj. 1 osoba/ 195,- Kč
v ceně je zahrnut zeleninový bar
- baby rajčátka, paprika, okurky, cibule
- hořčice, křen, kečup
- sterilované okurky a cibulky, beraní rohy
- bílé a tmavé pečivo

V případě, že jste se rozhodli grilovat u Vás doma nebo ve firmě,
vzhledem k nákladům na dopravu Vám budeme účtovat dopravné ve výši 15 Kč/ 1 km.

Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Více informací na telefonním čísle 724 502 771

Volné prostory

Nabízíme volné nebytové prostory k pronajmutí v areálu hotelu Octárny.

Více info na tel. 724 221 969

Jakékoliv doplňující informace nebo objednávky Vám rádi poskytneme na tel. +420 573 505 650, nebo e-mailem: restaurant@octarna.cz.