Přijmeme samostatného veselého kuchaře ;)
- s chutí do vaření
- nabízíme práci v mladém přátelském kolektivu.
- možnost noclehu mezi směnami
- stravování zdarma
- motivační platové ohodnocení
kontakt a informace p. Jakšík 724 502 771

Změna otevírací doby

V pátek dne 25. 3. 2016 bude hotelová restaurace otevřena od 11 hodin do 21 hodin.
V pondělí dne 28. 3. 2016 bude restaurace otevřena od 11 hodin do 20 hodin.

Vážení přátelé a milovníci dobrého jídla
Ve dnech 25.-28.03 2016 si Vám dovolíme servírovat
VELIKONOČNÍ SPECIALITY
-Jehněčí kotletky s pečenými rozmarýnovými brambory a restovanými fazolovými lusky s česnekem
-Jehněčí kolínko z farmy\\\"Rudimov\\\" s bramborovou kaší, pečenými žampiony a řapíkem
-Kůzle pečené na černém pivu, rozinkách a rybízu, velikonoční nádivka s medvědím česnekem
-Degustační menu:
-Pečená červená řepa s vyšlehaným kozím sýrem a toustem

-Jehněčí kýta dušená na víně s meruňkami a basmati rýží

-Domácí hruškový závin s rozinkami a šlehačkou.

Všem návštěvníkům přejeme příjemný kulinářský zážitek a dobrou chuť

Srdečně Vás všechny zveme k nám na Valentýna v sobotu i v neděli
V neděli otevřeno do 21 hod

Omezení provozu restaurace

Ve dnech 20. a 21. 1 2016 bude od 12:15 do 13:15 provoz restaurace a kuchyně výrazně omezen.
Děkujeme za pochopení.

Otevírací doba restaurantu Octárna 9. a 10.1.2016

V sobotu 9.1.2016 bude restaurace z technických důvodů otevřená pouze do 15.00 h.
V neděli 10.1.2016 bude restaurace UZAVŘENA.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu v dalších dnech.

Vánoční otevírací doba

Vánoční otevírací doba

23.12. 9:00 – 18:00
24.12. – 3.1.2016 ZAVŘENO


Přejeme klidné prožití svátků.

Od 4.1.2016 se na vás opět těšíme!

V pátek 18.12. restaurace otevřena do 13:00

Něco pro milovníky zvěřiny
-A3-01.jpg(385kB)

http://www.octarna.cz/upload/news/jidelni-listek-a5-husa-02.jpg

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOST HOTEL OCTÁRNA PŘIJME NA HPP KUCHAŘE S PRAXÍ. NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. ŽIVOTOPISY ZASÍLEJTE NA restaurant@octarna.cz. Bližší informace na 724 502 771.

Dne 24.9. od 15:00 z důvodu konání soukromé akce bude restaurace uzavřena.

Mimořádná nabídka!
Kroměřížanům i hostům našeho města

Joyce Hurley & JoeAfterTrio
Pěvecká hvězda z Chicaga, která nyní žije ve Švédsku navštíví po čtvrté naše město, aby nám přinesla hudební zážitek na vysoké profesionální úrovni.
Zahrádka hotelu „Octárna“
V pátek 28.srpna od 16.00hod.
Koncert se koná za příznivého počasí. Vstupné 120Kč
Ochutnejte Chicago všemi smysly... sluchem, zrakem i chutí. V nabídce budou speciality z Chicaga.
Rezervace míst na tel. 724 505 655.

NABÍDKA PRO MILOVNÍKY STEAKOVÝCH MAS

200g Hovězí steak z plemene Wagus s variací salátů a zeleniny, bylinková bagetka


Plemeno Wagus je kříženec Wagyu a Aberdeen Angus. Pokrmy z masa plemene Wagyu jsou
vyhledávaným gurmánským zážitkem. Proto je právem považováno za nejlepší maso na
světě. A to hlavně pro jeho vůni, chuť a šťavnatost. Pravé Kobe maso se nesmí z 
Japonska vyvážet, proto se především v USA, ale i jinde ve světě( např i v ČR) chovají
tzv.\" kobe style beef \" z kříženců plemene Wagyu a plemene Aberdeen Angus.
I vy máte u nás možnost tohle skvělé maso ochutnat.

Cena: 420,- Kč

MORAVIA FOOD FESTIVAL

MORAVIA FOOD FESTIVAL

VAŘENÍ POD ŠIRÝM NEBEM JIŽ PO PÁTE NA OCTÁRNĚ
Ve dnech 22. – 24. května 2015 budeme v areálu hotelu Octárna již tradičně pořádat gastronomický festival, který proběhne za účasti vyhlášených specialistů z oboru gastronomie a hotelnictví. Těšit se můžete např. na hotel Tomášov ze Zlína, hotel Vega z Pozlovic nebo restauraci Cukrovar z Holešova.
Součástí akce bude bohatý doprovodný program a soutěž o nejchutnější pokrm z králíka a hub. Můžete se těšit na vaření s Honzou Davídkem, výhercem celosvětové prestižní soutěže FHA 2014 Culinary Challenge pořadané v Singaporu. Dále jsme pro Vás připravili filetování a porcování čerstvého tuňáka Sashimi o váze cca 35 kg, který bude uloven rybářem ze Srí Lanky jen pár dní před konáním festivalu. Tuto rybu budete moci i ochutnat. Tak trochu nebezpečné hrátky s vínem, tedy sekání sektů Vám představí přímo samotný mistr republiky v sabráži Michal Jandl. S lákavou cooking show vystoupí i Václav Forman, předseda Asociace kuchařů a cukrářů. Bude pro Vás také připraven bar s míchanými nápoji, ústřičný a rybí bar, pochutnat si budete moci na lahodném pivu z pivovaru Maxmilián a zazpívat si s cimbálovou muzikou Víti Klabačky. Podrobný rozpis akce naleznete na www.festivaljidla.cz.
Cena vstupenky v pátek a v neděli činí 330,- a v sobotu 370,- (v ceně vstupenky je již 10 konzumačních denárů v hodnotě 250,-)

PRODEJ VSTUPENEK NA MFF ZAHÁJEN

PRODEJ VSTUPENEK NA MFF ZAHÁJEN

Vážení přátelé dobrého jídla, je nám potěšením Vás letos již po páté pozvat na tradiční Moravia Food Festival konaný v areálu hotelu Octárna. Letošní ročník se koná ve dnech 22. - 24. 5. 2015. Vstupenky si můžete již nyní zakoupit přes recepci hotelu Octárna. Bližší informace na 724 505 655 nebo na www.festivaljidla.cz.

Víkendová nabídka pro milovníky zvěřiny a tradičních receptur našich babiček

Víkendová nabídka pro milovníky zvěřiny a tradičních receptur našich babiček

Kančí steak ze hřbetu, zvěřinová demi glace, pečené brambory s hlívou a konfitované šalotky

Degustační menu:

Hovězí vývar s játrovým knedlíkem a zeleninou

Pomalu dušená kančí kýta v úpravě \\\"na černo\\\" a bramborové placky z vařených brambor, pečené na sádle

Lívance se zakysanou smetanou a borůvkami

NABÍDKA PRO MILOVNÍKY JEHNĚČÍHO MASA

NABÍDKA PRO MILOVNÍKY JEHNĚČÍHO MASA

20.2.2015

Jehněčí maso pochází z oblasti Bílých Karpat z farmy Rudimov z plemene Romney Marsch.
Všem našim hostům přejeme příjemný kulinářský zážitek!

Menu:
Consommé s blanšírovanou zeleninou a masem
Jehněčí roláda s krémovým sýrem, piniovými oříšky, bramborové noky
Domácí štrůdl s vanilkovým přelivem

Sólo nabídka:
Jehněčí hřebínek se slaninovým chipsem
Kurkumové rizotto s listovým špenátem

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOST

HOTEL OCTÁRNA PŘIJME NA HPP VYUČENÉHO ČÍŠNÍKA / SERVÍRKU S PRAXÍ. NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. ŽIVOTOPISY ZASÍLEJTE NA restaurant@octarna.cz. Bližší informace na 724 502 771.

GRILOVÁNÍ SELAT V KROMĚŘÍŽI

GRILOVÁNÍ SELAT V KROMĚŘÍŽI

Vážení přátelé dobrého jídla, využijte naší nabídky grilování selátka NEJEN v Kroměříži.

Jak u nás v areálu, tak i rádi přijedeme k Vám domů nebo do firmy.

Naše grilování na celonerezovém grilu včetně příslušenství je grilování v pravém slova smyslu,
zdrojem žáru je zadní vertikální ohniště na tvrdé bukové dřevo bez kůry.

20 kg Grilované uzené selátko 9.750,- Kč
cca pro 50 osob tj. 1 osoba/ 195,- Kč
v ceně je zahrnut zeleninový bar
- baby rajčátka, paprika, okurky, cibule
- hořčice, křen, kečup
- sterilované okurky a cibulky, beraní rohy
- bílé a tmavé pečivo

V případě, že jste se rozhodli grilovat u Vás doma nebo ve firmě,
vzhledem k nákladům na dopravu Vám budeme účtovat dopravné ve výši 15 Kč/ 1 km.

Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Více informací na telefonním čísle 724 502 771

Volné prostory

Nabízíme volné nebytové prostory k pronajmutí v areálu hotelu Octárny.

Více info na tel. 724 221 969

Jakékoliv doplňující informace nebo objednávky Vám rádi poskytneme na tel. +420 573 505 650, nebo e-mailem: restaurant@octarna.cz.